Posebna regulacija prometa na Poljudu na dan utakmice HNK Hajduk – NK Inter Zaprešić

U subotu će se s početkom u 19 sati na Poljudu odigrati nogometna utakmica I. HNL-e između HNK Hajduk i NK Inter Zaprešić.

U subotu će se s početkom u 19 sati na Poljudu odigrati nogometna utakmica I. HNL-e između HNK Hajduk i NK Inter Zaprešić.


Iz policije obavještavaju građane da će na dan utakmice policija vršiti blokadu prometa i to od 16 sati do završetka osiguranja uspostavit će se potpuna blokada prometa motornim vozilima na šetnici oko stadiona Poljud, te potpuna blokada u ulici VIII. Mediteranskih igara na raskrižju s ulicom VII Kaštela, u ulici VIII Mediteranskih igara kod bazena i kod ugostiteljskog objekta Hemingway, osim za vozia s propusnicom.

Poručuju da će na dan utakmice, sukladno članku 79. Zakona o policijskim poslovima i ovlastima, prije, za vrijeme odigravanja i nakon završetka utakmice vršiti snimanje na stadionu i prilaznim pravcima.

Policija podsjeća sve posjetitelje na zabranjene radnje u i oko stadiona:

– zabranjeno je unošenje pirotehničkih sredstava na stadion i njihovo korištenje
– posjetiteljima i drugim osobama koje se kreću prema stadionu zabranjeno je nošenje oružja ili predmeta za ozljeđivanje, alkoholnih pića i drugih pića koja se nalaze u staklenim i plastičnim bocama, odnosno tetrapak ambalaži
– nije dozvoljeno ni unošenje kišobrana, upaljača, plastičnih boca i drugih tvrdih predmeta, torba i ruksaka na stadion
– zastave ne nositi na drvenim ili metalnim štapovima, jer unos takvih štapova neće biti dozvoljen (na stadion se mogu unijeti plastični šuplji štapovi, dužine do 1 m)


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0