Mladi Splićanin Adrian Petričević, inače lokalni influencer koji snimke svojih vožnji objavljuje po društvenim mrežama, u srijedu navečer je priveden u policijsku postaju.

Naime, palio je gume na svom novom “limenom ljubimcu”, Suzukiju GSX R 1000. Zbog velikog oblaka dima koji se stvorio nad Hektorovićevom ulicom u Splitu, nekoliko je susjeda pozvalo policiju koja je izašla na teren vrlo brzo po dojavi.

Buka i paljenje guma potrajali su nekoliko minuta, a osim policije, na teren su izašli vatrogasci, ali i hitna pomoć jer je od gustog dima spaljenih guma pozlilo starijoj ženskoj osobi. Nakon što noć provede u policiji, u četvrtak ga očekuje privođenje na splitski Prekršajni sud. Hoće li policija od Prekršajnog suda zatražiti da se Adrianu oduzme i novi motocikl, trebalo bi biti poznato uskoro.

U međuvremenu se o jučerašnjim zbivanjima očitovala Ela Jerković, Adrianova djevojka i poznata splitska influencerica.

– Dakle, ljudi, Adri je priveden. Spava trenutno u policiji u pritvoru jer je palio gume na motoru u svojoj garaži, na privatnom posjedu.

Ne znam je li uopće potrebno da se dotaknem ministrice koja je nanijela teške tjelesne ozljede djevojčici od 10 godina u prometnoj nesreći bez vozačke dozvole. Protiv nje su odbačene sve tužbe. A Adrian je u pritvoru jer je palio gume na motoru u svojoj garaži – poručila je Ela.1 KOMENTAR

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime