POLITIČKI POTRES U SINJU Joško Kontić dao ostavku na mjesto predsjednika Gradskog vijeća!

Znači li ovo kraj suradnje MOST-a i NL Stipislava Jadrijevića, pokazat će vrijeme

Politička bomba dana u Dalmaciji stiže iz Sinja. Joško Kontić podnio je ostavku na dužnost predsjednika Gradskog vijeća Grada Sinja.


Navedenu dužnost Kontić je obnašao od 17. srpnja prošle godine, kada je konstituirano Gradsko vijeće.

Sukladno Zakonu o lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi, dužnost predsjednika Gradskog vijeća prestaje danom kada Gradsko vijeće utvrdi činjenicu podnošenja ostavke na dužnost, a najkasnije tridesetog dana od dana podnošenja ostavke.

S tom nakanom zakazana je i 14. sjednica Gradskog vijeća koja će se održati 11. lipnja 2018. godine s početkom u 17 sati, gdje će gradski vijećnici primiti na znanje Rješenje o razrješenju predsjednika Gradskog vijeća Grada Sinja, zbog podnošenja ostavke.

Znači li ovo kraj suradnje MOST-a i NL dr. Stipislava Jadrijevića, pokazat će vrijeme, ali sve ukazuje na to da su odnosi između koalicijskih partnera narušeni.

Za sada nam je Kontić ostao nedostupan za izjavu, a njegovu ostavku komentirala nam je gradonačelnica Sinja, Kristina Križanac.– Vjerujem da će u skoro vrijeme sve izaći na vidjelo. Žao mi je zbog ostavke i ja zahvaljujem dosadašnjem predsjedniku GV gospodinu Jošku Kontiću na korektnom presjedanju Gradskim vijećem Grada Sinja – kazala nam je Križanac.

ostavka_kontic
Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime