Nakon dojave o provali u hladnjak u sklopu kioska u ulici Domovinskog rata u Splitu, zaprimljene sinoć u 23 sata, policijski službenici su odmah izišli na teren, kojom prilikom su u blizini mjesta događaja zatekli osobe koje su se dale u bijeg. Ubrzo su ih sustigli, te su ih priveli u policijsku postaju, pri čemu je jedan od njih vrijeđao policijske službenike. Nad obojicom uhićenika, u dobi od 17 godina, provodi se kriminalističko istraživanje.

Osumnjičen za provalu

Policijski službenici Policijske postaje Omiš su dovršili kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjakom. Utvrđena je sumnja da je od 9. do 14. siječnja provalio u prostoriju objekta turističkog smještaja na području Omiša, kojom prilikom je otuđio strani i domaći novac, u iznosu od oko 3800 kuna. Protiv njega je podnesena kaznena prijava, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teške krađe.

Dovršeno kriminalističko istraživanje

U Policijskoj postaji Makarska je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjakom i dvojicom maloljetnika. Utvrđena je sumnja da su maloljetnici na poticaj 20-godišnjaka, u prosincu 2018. provalili u kuću za odmor na području Makarske, kojom prilikom su otuđili igraću konzolu Playstation 4 i druge predmete, ukupne vrijednosti 4000 kuna. Protiv njih su podnesene odgovarajuće kaznene prijave.

Krađa goriva: osumnjičen 25-godišnjak

Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakom, kojeg se sumnjiči da je 29. rujna 2018., 3. listopada 2018. i 8. siječnja 2019. utočio gorivo na benzinskoj postaji u Splitu, nakon čega se udaljio, ne plativši račune u ukupnom iznosu od oko 1200 kuna. Protiv njega je podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime