U Odjelu kriminaliteta droga Službe kriminalističke policije je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjakom i 22-godišnjakom osumnjičenima za neovlaštenu proizvodnju i promet droga.

U nastavku pročitajte jutrošnje priopćenje šibenske policije:

“Osumnjičeni su 29. kolovoza oko 22,50 sati u Šibeniku, po policijskim službenicima, zatečeni u osobnom automobilu Honda, zagrebačkih registracijskih oznaka, kojom prilikom su u vozilu zatečeni 23-godišnjak i 22-godišnjak, kada je policijskim službenicima 26-godišnjak dragovoljno izručio 0,9 grama bruto težine bijele praškaste materije karakteristične za drogu speed i 12 tableta ecstasy, dok je osumnjičeni 22-godišnjak dragovoljno izručio 2,9 grama bruto težine bijele praškaste materije karakteristične za drogu speed, a osumnjičeni 23-godišnjak je dragovoljno izručio 29,4 grama bruto težine zelene biljne materije karakteristične za drogu marihuanu i 52 tablete ecstasy.

Tijekom kriminalističkog istraživanja po nalogu Županijskog suda u Šibeniku, 30. kolovoza u Primoštenu, pretragom stana kojeg su koristili osumnjičeni, je pronađeno i od osumnjičenog 22-godišnjaka oduzeto 45,5 grama bruto težine zelene biljne materije karakteristične za drogu marihuanu i digitalna vaga, a od osumnjičenog 23-godišnjaka je oduzeto 3,8 grama bruto težine zelene biljne materije karakteristične za drogu marihuanu.

Protiv osumnjičenih 23-godišnjaka i 22-godišnjaka će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a protiv 26-godišnjaka Optužni prijedlog Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Šibeniku” – stoji u priopćenju.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime