U prometnoj nesreći od 19. siječnja oko 17,05 sati u Šibeniku teže je ozlijeđena 84-godišnjakinja, koja je zbog zadobivenih ozljeda zadržana na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Šibenik.

Do prometne nesreće je došlo kada se, za sada, nepoznati vozač pri upravljanju osobnim automobilom nepoznate marke i registracijske oznake, uključivao u promet na kolnik Ulice trg Andrije Hebranga, vožnjom unatrag, a da nije propustio sva vozila i pješake koji se kreću cestom, na koju se uključuje. Tom prilikom zadnjim dijelom svog vozila udara u pješakinju, koja se kretala uz zapadni rub kolnika te ulice. Nakon toga, za sada, nepoznati vozač s vozilom je napustio mjesto prometne nesreće,a da o prometnoj nesreći  nije obavijestio najbližu policijsku postaju i  sačekao dolazak ovlaštene osobe koja obavlja očevid.

Slijedi daljnje postupanje s ciljem pronalaska nepoznatog vozača i osobnog automobila, te stoga policija poziva očevice ove prometne nesreće kao i sve ostale građane koji imaju bilo kakve obavijesti o ovoj prometnoj nesreći da se jave u najbližu policijsku postaju ili nazovu na besplatan broj 192.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime