Policajac upucao migranta: “Pokušao je spriječiti policajca u obavljanju službene radnje, pružao je aktivan otpor”

Policija je jučer zatekla grupu nepoznatih osoba


Jučer na području Mrkoplja policajac upucao migranta. Iz PU primotsko-goranske su izvijestili da je došlo do opaljenja jer je migrant pružao aktivan otpor. Migrant je zadobio lakše ozljede.


Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti.

“Jučer, 27. studenog 2019. godine, u kasnim popodnevnim satima, na širem području Mrkoplja, policijski službenici PU primorsko-goranske, koji sukladno zaključcima sastanka predstavnika policije i lokalnih vlasti na navedenom području provode pojačane aktivnosti na suzbijanju nezakonitih migracija te prevenciji imovinskih delikata, zatekli su grupu nepoznatih osoba.

Tijekom policijskog postupanja, jedna od zatečenih osoba, u namjeri da spriječi policijskog službenika u obavljanju službene radnje, pružala je aktivan otpor i na taj način svojim djelovanjem prouzrokovala opaljenje iz vatrenog oružja policijskog službenika, kojom prilikom je došlo do posljedičnog zadobivanja ozljeda.

Osobi je odmah pružena hitna medicinska pomoć te je zbrinuta. Prema prvim neslužbenim informacijama radi se o lakšoj ozljedi”, stoji u današnjem priopćenju.

Na kraju navode, da se utvrđuju sve okolnosti pod kojima se događaj odvio.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime