Pojavio se video napada na igrače Hajduka u Rijeci

Grupa riječkih huligana, njih 15-ak, je s obilježjima Armade došla ispred hotela, otrgnula tablicu s jednog Hajdukovog kombija te bocama gađala hotel i Hajdukov autobus.


Nogometaši Hajduka su u ponedjeljak došli u Opatiju gdje se pripremaju za utakmicu s Rijekom koja se igra u srijedu, ali nisu imali mirnu noć. U noći na utorak, pola sata iza ponoći, buka je dočekala hajdukovce ispred hotela Četiri opatijska cvijeta u kojem borave, piše 24 sata.


Grupa riječkih huligana, njih 15-ak, je s obilježjima Armade došla ispred hotela, otrgnula tablicu s jednog Hajdukovog kombija te bocama gađala hotel i Hajdukov autobus.

Čuvši buku ispred hotela, igrači Hajduka izašli su na prozore i počeli vikati te se prepirati s napadačima, nakon čega su se spustili pred hotel.

Očito kada su čuli da će ubrzo doći policija, huligani su pobjegli, a u tome trenutku jedan iz grupe je bacio bocu na hotel i viknuo: Evo vam, tovari.

Policijska uprava primorsko-goranske županije objavila je priopćenje, no u njemu nema nikakvih detalja o napadima na hotel te vozila koja su se nalazila u blizini. Po dolasku na mjesto događaja nisu nikoga zatekli.

– Policija je noćas, pola sata nakon pola noći, zaprimila dojavu kako ispred Hotela “4 cvijeta” u Opatiji desetak osoba vikom remeti mir gostima i ostalim građanima Opatije.  Policijski službenici su vrlo brzo došli na mjesto događaja, međutim, nisu zatekli počinitelje. Pretragom su pronašli neoštećene i odbačene auto pločice kombi vozila, splitskih registracijskih oznaka, za koje je utvrđeno da su ih spomenuti otuđili. U tijeku je utvrđivanje identitet osoba koje su sudjelovale u navedenom, kao i svih ostalih okolnosti ovog događaja.Video možete pogledati ovdje.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
2
Hagić
0
Hmmm
1
Plač
1
Grrr
2
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime