DIV Grupa izvjestila je danas o najnovijim kadrovskim pojačanjima.

“Iznimno nam je drago da su nam se pridružili Vlado Galić koji je imenovan za direktora korporativne sigurnosti DIV Grupe i Boško Ramljak koji je imenovan za savjetnika Uprave Brodosplita za korporativnu sigurnost.

Vlado Galić rođen je 1965. godine u Širokom Brijegu, a diplomirao je rudarstvo 1991. godine na zagrebačkom Rudarsko-geološko-naftnom fakultetu. Od 1991. godine bio je dragovoljac Domovinskog rata, pripadnik specijalnih postrojbi i djelatnik sigurnosnog sustava MORH-a.

Završio je Ratnu školu OS “Ban Josip Jelačić”, a pohađao je NATO seminare iz područja organizacije, upravljanja i zapovijedanja.

Bio savjetnik Predsjednice RH

Bio je i nastavnik predmeta Strategija nacionalne sigurnosti u Zapovjedno-stožernoj školi ”Blago Zadro”.

Po zajedničkom programu Fakulteta političkih znanosti i Udruge hrvatskih menadžera sigurnosti stekao je zvanje menadžera sigurnosti iz područja poslovne i nacionalne sigurnosti.Od prosinca 2017. pa do prosinca 2018. obnašao je dužnost savjetnika Predsjednice RH za obranu i nacionalnu sigurnost.

Obojica više puta odlikovani

Za sudjelovanje u Domovinskome ratu i obnašanje dužnosti u MORH-u i OS RH višestruko je nagrađivan i odlikovan.

Boško Ramljak Foto: Petar Malbaša

Boško Ramljak rođen je 1967. godine u Sinju, aktualni je alkarski vojvoda, dragovoljac Domovinskog rata i prekaljeni ratnik – dva puta teško ranjen i više puta odlikovan.

Nakon rata do umirovljenja kao časnik u OS RH aktivno je radio u sigurnosnim sustavima Hrvatske vojske.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime