Pogledajte SPLIT/SPLIT Vande Trifunović

Mlada arhitektica predstavit će se izložbom fotografija koja kroz manje ili više prepoznatljive splitske motive i detalje, prikazuje međuodnose čovjeka i prostora

Posljednja ovosezonska izložba u ciklusu izložbi autora mlađe generacije u Klubu Zona otvorit će se u srijedu, 7. lipnja, u 20 sati. Mlada arhitektica Vanda Trifunović predstavit će se izložbom fotografija SPLIT/SPLIT koja kroz manje ili više prepoznatljive splitske motive i detalje prikazuje međuodnose čovjeka i prostora.


– Čovjek i prostor su nužno vizualno i fizički međuvjetovani. Bazičnim pomacima, uobičajeni prostorni elementi postaju ekspresivni elementi i ideje, dok se tijela prilagođavaju i odupiru ili kontrastiraju prostornoj pozadini – objašnjava autorica svoje radove, pozivajući na otvaranje izložbe koja će biti otvorena do kraja mjeseca.

Vanda Trifunović rođena je 1989. u Splitu u kojem danas živi i radi. Intrigiraju je teme prostora, ljudi i prirode, te njihovi međuodnosi, isprepletanja i međusobna uvjetovanja. Fotografije su joj odabrane za više izdanja izložbe splitska.tiramola u Galeriji Fotokluba Split, te za selekciju najboljih radova u 10 godina izložbe splitska.tiramola.

Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0