Vewčeras  u Klubu Zona otvarena je izložba maturalnih radova maturanata i maturantica splitske Škole likovnih umjetnosti, Odjela Grafički i Fotografski dizajner. Izložba “Još samo da…” bit će otvorena naredna dva tjedna.

– Na kraju jedne od mnogih životnih etapa, ovi mladi ljudi opet pokazuju umijeće, ne uzmičući, ne skrivajući se, hrabro nastavljajući niz započet u Školi. Zadovoljstvo je bilo sudjelovati u njihovom formiranju, radoznalosti i igri. Maturalni radovi prikaz su njihovih propitivanja i suočavanja sa svijetom i odrastanjem – napisala je profesorica Željka Milošević Paro u katalogu izložbe.

Radove izlažu Josipa Bebić, Ivanka Drnas, Dina Karuza, Marijan Malenica Ergović, Katarina Rica, Bruno Mitrović i Ambra Radić s odjela Grafički dizajner, te Danica Katunarić, Lara Đuzel, Katarina Penić, Vanessa Viculin, Pavla Vukšić, Barbara Pešut i Laura Bobanac, s odjela Fotografski dizajner.

Radovi su nastali uz mentorstvo profesorica Željke Milošević Paro i Višnje Mach Orlić te profesora Hrvoja Zuanića.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime