POGLEDAJTE IH Novi modeli Alduk vjenčanica u zavodljivom lookbooku

Za potpuni dojam uvijek zagovaram isprobavanje uživo gdje se buduće mladenke mogu upoznati s novim modelima naših vjenčanica – kaže Ivan Alduk

Bez obzira na izvanredne situacije koje su nas prethodnu godinu i početak ove pošteno izbacile iz ustaljenog obrasca življenja i stvaranja, modni dizajner Ivan Alduk se čvrsto drži modnog rasporeda predstavljanja svojih kolekcija. Nakon nove modne kampanje vjenčanica koju je predstavio prethodnog mjeseca, sada otkriva cjelokupni lookbook romantične i pomalo sjetne atmosfere iza kojeg stoji fotograf Ivan Pavliš.


Dvadeset i četri nova modela vjenčanica prva je isprobala Sara Đurić (Talia Model), koja je vrlo uspješno utjelovila modernu Alduk mladenku, a kiparski studio Likovne akademije u Zagrebu je posložio kao izvrsna kulisa ove modne priče. Minimalistički make-up i jednostavan, ali efektan stajling kose Jasmine Salo dokaz su kako je potrebno vrlo malo da se istakne ženstvenost i ljepota na taj poseban dan.

– Modna kampanja je izvrstan poligon za kreativno izražavanje i prenošenje vizualne poruke javnosti, a ovoga puta smo naglasak stavili na neraskidivi spoj umjetnosti i mode koje se vrlo češto isprepleću. Dok modna kampanja priča priču i vizualno se poigrava, lookbook kojeg upravo predstavljamo sav naglasak stavlja na nove modele vjenčanica i njihov dizajn. Za potpuni dojam uvijek zagovaram isprobavanje uživo gdje se buduće mladenke mogu upoznati s novim modelima naših vjenčanica, isprobati nekoliko različitih stilova te otkriti onaj u kojemu se najviše pronalaze, a mi ćemo im rado pomoći na tome putu – izjavio je Ivan Alduk.

Nova kolekcija Alduk vjenčanica, uz već postojeće, čini zbir od preko pedesetak modela dostupnih za isprobavanje i naručivanje uz potrebnu personalizaciju. Aktualna kolekcija je bazirana na modelima koji prate liniju tijela, sirena krojevima koji su ove godine postali lagani hit, a novost su i prorezi na vjenčanicama, korzeti, spuštena ramena i poigravanje teksturama.

Ove dizajnerske vjenčanice su postale sinonim za udobnost, pročišćenost od suvišnih detalja te kvalitetu – tkanina, dizajna i ručne dorade koja svaku čini posebnom.

Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime