POČINJE PRODAJA GODIŠNJIH PRETPLATA HAJDUKA Pogodnosti za stare članove, pokloni za sve

Pretplate će se moći kupiti u prostorima Odjela za članstvo na Poljudu, bez obzira na status članstva, i to u vremenu od ponedjeljka do petka od 8 do 20 sati, a subotom od 8 do 14 sati

Prodaja godišnjih pretplata za domaće utakmice Hajduka u sezoni 2017/2018 počinje u utorak, 20. lipnja. Pretplate će se moći kupiti u prostorima Odjela za članstvo na Poljudu, bez obzira na status članstva, i to u vremenu od ponedjeljka do petka od 8 do 20 sati, a subotom od 8 do 14 sati.


Kupnjom godišnje ulaznice/pretplate osiguravate sebi mjesto za sve prvenstvene utakmice Prve lige, Druge HNL (utakmice Hajduka B), za utakmice Kupa i za susrete Europske lige do Play-offa koje se u organizaciji HNK Hajduk Split održavaju na Poljudu, u natjecateljskoj sezoni 2017/2018. U slučaju plasmana Hajduka u Play-off Europske lige pretplatnicima će se omogućiti pravo prvokupa ulaznica u rokovima i terminima koje odredi Klub.

Kao i do sada, stari pretplatnici imat će pogodnosti – popust od 10 do 13 posto, ovisno o godinama članstva te će ih njihova pretplata ”čekati” sve do prve domaće utakmice na Poljudu. U slučaju da pretplatnik ne obnovi godišnju ulaznicu do tada, mjesta će biti puštena u slobodnu prodaju. Također, odobrava se gotovinski popust od 5 posto za sve, bez obzira na status članstva. Gotovinski popust ne odnosi se na transakcijska plaćanja.

Istaknute su pune cijene s PDV-om

 

 

U slučaju da se utakmica 2. pretkola Europske lige ne bude igrala na Poljudu prvih 4.000 pretplatnika dobit će ulaznicu za susret koji će se potom igrati na stadionu Hrvatskih vitezova u Dugopolju.


Također, Klub je za pretplatnike pripremio prigodne poklone. Prilikom kupnje pretplate dobit će Hajdukov privjesak, a osigurana je još i klupska zastava o čijem će preuzimanju Klub u narednim tjednima obavijestiti navijače.

Osim standardne godišnje pretplate, tu su i pretplate Junior (do navršenih 14 godina) i Senior (65+), a o popustima i ostalim detaljima tih pretplata više pročitajte u Općim uvjetima korištenja.Požurite po svoju godišnju ulaznicu! Svi po pretplate!

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0