Pletikosa o golu Karla Letice: “Ovo što je Karlo napravio je jedan poseban osjećaj”

Pletikosa je kao vratar Hajduka zabio 8 zgoditaka iz penala

Bivši reprezentativni vratar i bivši vratar Hajduka Stipe Pletikosa komentirao je utakmice HNL-a u emisiji HRT-a Stadion. Pletikosa je svojevremeno izvodio jedanaesterce za Hajduk i tijekom karijere postigao 8 zgoditaka kao vratar, a danas je komentirao povijesni gol vratara Bijelih Karla Letice. Dosad niti jedan vratar Hajduka nije zabio gol iz igre sve do zgoditka Letice u posljednjim sekundama.


– Jednom sam bio u takvoj situaciji kad smo igrali protiv Zagreba, ali je bio je zgoditak poništen. Mislim da je ovo što je Karlo napravio bio jedan poseban slučaj i jedan poseban osjećaj. – kazao je Pletikosa.

Prokomentirao je i pisanja španjolskog lista Marce o interesu velikog Real Madrida za Leticu.

-Mislim da je to jako ozbiljno i žalosti me da nije ranije prepoznat od strane struke Hajduka. Osobno sam imao sreću da me je prepoznao Katalinić pa sam ranije zaigrao u ekipi Hajduka i žao mi je što on nije bio prepoznat kao što je Mihajlović prepoznao Donnarummu. Karlo je zbilja zaslužio ovo sve što mu se događa i mislim da će se sa svom ovom pažnjom dobro nositi. U nekoliko prilika u kojima sam imao šansu da razgovaram s njim vidim da mu je glava na mjestu. To je ono što meni najviše daje optimizma da će on znati nositi se s time. – rekao je Pletikosa.

Osvrnuo se i na prvu pobjedu Lokomotive nad Dinamom u povijesti.

– Osobno mene pet pobjeda Lokomotive ne bi uspjele uvjeriti da ne postoji odnos Lokomotive i Dinama kakav postoji. Kada imate preko 200 prelazaka igrača između ta dva kluba onda vam je dovoljno jasno. – kazao je Pletikosa između ostalog o pobjedi Lokomotive nad Dinamom.


Dotaknuo se i Cvitanovićeva otkaza na klupi Dinama.

– Meni je jako žao kada vidim da se treneri tako često kod nas mijenjaju. Maria znam iz reprezentacije i znam da se radi o velikom radniku, ali isto tako mislim da je preskočio neke stepenice u trenerskoj karijeri i da mu je ovo došlo jako brzo. – prokomentirao je o smjeni Cvitanovića.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0