Predsjednik Vlade i HDZ-a glasao je na izborima HDZ-a za nova vodstva općinskih, gradskih i županijskih organizacija te HDZ-a Grada Zagreba, navodi N1.

– Svatko tko se želio kandidirati, mogao se kandidirati. Tko god je htio biti kandidat, mogao je biti, nikakvih odgovaranja kandidata nije bilo – rekao je Plenković, kazavši da ni iz vrha stranke nije bilo pritiska prema pojedinim kandidatima.

Upitan za Marija Banožića na čelu vukovarsko-srijemskog HDZ-a, Plenković je rekao da je Banožić ministar te da ima njegovo povjerenje te sve kvalifikacije za dužnost za koju se kandidira.

– Stranka ide u pomlađivanje, u četiri čelne organizacije bit će mladi ljudi – rekao je Plenković.

Upitan za komentar na činjenicu da se kandidirao bivši ministar uprave i bivši politički tajnik stranke, Lovro Kuščević, koji je opterećen istragama zbog sumnje u malverzacije sa zemljištima i izmjenama prostornih planova na otoku Braču, Plenković je rekao da je on bio jedini kandidat.

– Koliko sam ja shvatio, Lovro je dolje jedini kandidat, i to na poticaj članstva. Nije on za ništa još kriv i ima sva prava da se kandidira – rekao je Plenković.– Očito ima podršku u Nerežišćima. Ako se nije nitko drugi htio kandidirati, nego on, to je sve – dodao je.

Upitan o sastanku Vijeća za nacionalnu sigurnost s predsjednikom Zoranom Milanovićem, Plenković je rekao da će se on odviti sukladno uobičajenom i dogovorenom dnevnom redu te da će trajati dva ili tri sata.

– Ništa ne očekujem. Očekujem da raspravimo o pet ili šest točaka koje smo dogovorili, nakon čega će ići priopćenje za medije – rekao je Plenković, dodavši da se prostorije za sastanak već provjetravaju.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
5
Hagić
0
Hmmm
1
Plač
1
Grrr
1
Molim?
2

1 KOMENTAR

  1. Prava ima, a morala i obraza očito nema. A ti plenkoviću sve znaš (pardon, ništa ti ne znaš) po meni si isti ili gori jer podržavaš ološ.

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime