Plenković o Kovačeviću: Pamtit ćemo ga zbog borbe za istinu i hrvatske interese

Uputio je sućut


Premijer Andrej Plenković uputio je sućut u povodu smrti Ante Kovačevića poručivši kako će on ostati upamćen po političkom angažmanu, posebno u vrijeme jugoslavenskog komunističkog režima kada se bez ustručavanja borio za istinu, pravednost i hrvatske interese.


– Sa žaljenjem sam primio vijest o odlasku hrvatskog publicista i političara, gospodina Ante Kovačevića. S njegovim smo odlaskom izgubili dugogodišnjeg aktivnog sudionika naše političke i društvene scene – stoji u sućuti premijera Plenkovića obitelji Ante Kovačevića.

– Gospodin Kovačević ostat će upamćen i po svom političkom angažmanu kao zastupnik u Hrvatskom saboru, dok se u razdoblju jugoslavenskog komunističkog režima bez ustručavanja borio za istinu i pravednost te zalagao za hrvatske interese. Radi toga je kroz montirani sudski proces završio u političkom zatvoreništvu u Zenici te je osuđen zbog svojih mišljenja i govora, zalažući se za prava hrvatskog naroda. U ime hrvatske Vlade i moje osobno, primite, molim Vas, izraze iskrene sućuti – poručio je premijer Plenković.

Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
1
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime