U WhatsAppu pripremaju novu značajku, nazvanu Expiring Media, koja će omogućiti brisanje video zapisa, slike ili datoteke u formatu .gif na uređaju drugog korisnika nakon što su te datoteke bile poslane.

Nakon što primatelj zaprimi video, sliku ili gif bit će vidljivi samo dok su u razgovoru.

Kad izađe iz njega pojavit će se poruka s upozorenjem kako će pregledana datoteka biti obrisana, a ako se vrati u razgovor dočekat će ga poruka o tome kako je vrijeme predviđeno za korištenje te značajke isteklo, piše Popular Mechanics.

Nova je značajka trenutno u testiranju. Nakon što ju upogone moći ćete ju uključiti odabirom nove opcije view once prije no što pošaljete datoteku. Navodno će biti spremna za izdanje softverske nadogradnje WhatsApp beta za operativni sustav Android 2.20.2011.

Ako vam sve skupa zvuči poznato, vjerojatno ste se sreli sa sličnom značajkom koju u aplikaciji Snapchat koriste već neko vrijeme, prenosi tportal.

Zasad nije poznato hoće li nova značajka uključivati i otkrivanje snimanja zaslona, što bi bio očit način trajne pohrane datoteka s ograničenim rokom prikaza.
Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime