Legendarni pjevač Plácido Domingo zaražen je koronavirusom.

Pjevač je objavio poruku u kojoj stoji: “Osjećam da je moja moralna dužnost objaviti da sam pozitivan na COVID19, Corona virus. Moja obitelj i ja smo svi u samoizolaciji sve dok se to medicinski smatra neophodnim. Trenutno smo svi dobrog zdravlja, ali ja sam imao simptome groznice i kašlja, pa sam se odlučio testirati i rezultat je pozitivan”.

Dodao je: “Molim sve da budu izuzetno oprezni, slijedite osnovne smjernice često perući ruke, držeći barem dva metra udaljenosti od drugih, čineći sve što možete da spriječite širenje virusa i prije svega ostanite kod kuće ako možete! Zajedno se možemo boriti protiv ovog virusa i zaustaviti trenutnu svjetsku krizu, pa se možemo vrlo brzo vratiti u svoj svakodnevni život. Pridržavajte se smjernica i propisa lokalne samouprave da biste ostali sigurni i zaštitili ne samo sebe nego i cijelu našu zajednicu” – stoji u objavi legendarno Plácida Dominga.

Njemačka kancelarka Angela Merkel otišla je u karantenu nakon što je obaviještena da je liječnik koji joj je dao cjepivo pozitivan na koronavirus. Njezin glasnogovornik izjavio je kako je obaviještena o liječničkom testu ubrzo nakon održavanja tiskovne konferencije u nedjelju najavljujući nove mjere za zaustavljanje širenja virusa. Steffen Seibert je kazao a je Merkel u petak primila cjepivo protiv pneumokokne infekcije. Dodao je da će 65-godišnjakinja proći “redovite testove” u narednim danima i nastaviti s radom od kuće za sada.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime