Ivica Šeperić se pjesmom ‘Ćeri moja’ predstavio na ovogodišnjem 24. Međunarodnom festivalu Marko Polo u Korčuli te osvojio drugu nagradu stručnog žirija. Režiju spota za pjesmu “Ćeri moja” potpisuje šibenski redatelj Željko Petreš.

Ovo je jedna od jedanaest pjesama na Ivičinom aktualnom albumu “Fališ mi brate” objavljenom krajem prošle godine. Albumom na kojem se nalaze uspješnice “Ispod Marjana”, “Dalmacijo, ti uvik si uz nas” i “Svoju ljubav” Ivica Šeperić označio je svoj skladateljski i diskografski povratak.

Inače ovaj svestrani glazbenik, bubnjar, član grupe Romantik koja više od 25 godina neumorno prati Mladena Grdovića paralelno gura solističku glazbenu karijeru, rekli bismo jako uspješno, pa je tako snimio ovog ljeta i duet s Jasminom Stavrosom.

Oni su ponosni Dalmatinci, a kakvi su baš ti pravi Dalmatinci opjevali su u najnovijem duetu. Autor glazbe i teksta je Ivica Šeperić, produkciju je radio iskusni Dragutin Smokrović Smokva, a pjesma “Pravi Dalmatinac” jedna je od onih koja je izvedena na ovogodišnjem 24. Etnofestu u Neumu. Za novu pjesmu snimljen je i video spot u okolici Šibenika čiju režiju potpisuje Željko Petreš.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime