PHOTO TALK Jurica Galić Juka u Fotoklubu Split predstavlja ekspediciju Rapa Nui

Zbog ograničenog kapaciteta, prvih 30 posjetitelja koji se prijave na info@fotoklubsplit.hr mogu prisustvovati predavanju

U utorak, 10.travnja u 20 sati u Galeriji fotografije Fotokluba Split održat će se 18. PHOTO TALK, a gost je nagrađivani putopisac i fotograf Jurica Galić Juka koji će predstaviti svoju ekspediciju Rapa Nui.


Krajem prošle godine zaputio se u Južnu Ameriku na 63.150 km dugačku avanturu, od boemske četvrti La Boca u Buenos Airesu do grada Santiago de Chile, odakle leti za Uskršnji otok poznat po svojim tajanstvenim Moai kipovima. Slijedi najsurovija pustinja Atacama, vožnja “Cestom smrti” u La Pazu, posjet ostacima Inka – Tiwanaku, Puma Punku (Bolivija), Machu Picchu i Sacsayhuaman (Peru), te planina Apu Vinicunca poznata po duginom spektru boja. Potom posjećuje krajnji jug Čilea, Punta Arenas(gdje je svaki drugi stanovnik Hrvat).IZ Punta Arenasa odlazi na zadnju dionicu putovanja u nacionalni park Torres del Paine u Patagoniji.

Juka je suradnik časopisa Meridijan, bloger i kolumnist Dalmacija Danas, član Fotokluba Split te scenarist i voditelj serije “Nomad” koja otkriva kulturnu baštinu, zaboravljene priče i mitove nepoznatih kutaka Hrvatske.

– Zbog ograničenog kapaciteta, prvih 30 posjetitelja koji se prijave na info@fotoklubsplit.hr mogu prisustvovati predavanju. Prednost imaju članovi Fotokluba Split, a ukoliko ste se prijavili i ne možete stići na predavanje, MOLIMO VAS da nam javite i da ne zauzimate mjesto nekom drugom. – poručili su iz Fotokluba Split.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0