Petrina se odrekao vijećnika koji je bio u vojsci SAO Krajine: “Sve nas je lagao, idealan je za HDZ”

Žeželj nije htio komentirati vijest da su ga se odrekli na Nezavisnoj listi Stipe Petrine

Ubrzo nakon što je ŠibenikIN doznao da je policija odbila Stevi Žeželju, županijskom vijećniku s Nezavisne liste Stipe Petrine dati dozvolu za korištenje lovačkog oružja zbog toga što zaista jest sudjelovao u oružanim snagama SAO Krajine, Petrinina lista ga se odrekla te traže da im vrati mandat.


– Naš stav je takav da je pokrenut postupak da gospodina Žeželja maknemo s naše liste i tražit ćemo vraćanje mandata, to je najpravednije. Odluku ćete dobit kada bude službena. Ne možemo više surađivati sa Stevom budući da ga je na našu listu doveo branitelj Domovinskog rata, nismo smatrali da je bilo potrebe provjeravati ga. Imao je dobra razmišljanja i stavove, ali ovo su stvari koje se ne smiju prešutjeti. On ne može ostati član NLSP, ali službeno ćemo vas obavijestiti o svemu – potvrdila Iris Ukić Kotarac, šibenska gradska vijećnica.

Oglasio se i lider Nezavisne liste Stipe Petrina, ubrzo nakon objave teksta u komentaru na portalu ŠibenikIN napisao je :

‘Rekao sam ja danas da nikako ne vjerujemo gospodinu Stevi Žeželju i da nas je lagao cijelo vrijeme . Žalosno je što ga je za listu preporučio dragovoljac Domovinskog rata iz Knina.
No nema veze, s ovakvim karakteristika i CV idealan je član ili partner HDZ-a. Jer upravo ovakvi kao Stevo već 3 mandata drže na vlasti u Šibensko -Kninskoj županiji HDZ. Ispričavamo se svim građanin koji su nam dali povjerenje na izborima i koji nas podržavaju što smo bili ovako lakovjerni i bez temeljite provjere dozvolili da Stevo Žeželj dođe na listu . Dajemo čvrsto jamstvo da se ovakve greške više neće ponoviti.’

Stevo Žeželj, koji je u razgovoru za ŠibenikIN danas priznao da je u sklopu mobilizacije tijekom rata, radi radne obveze, bio među borbenim jedinicama kraće razdoblje, zbog čega mu policija nije htjela dati dozvolu za oružje, rekao je da za sada ne želi komentirati vijest da su ga se odrekli na Nezavisnoj listi Stipe Petrine te da će čim malo bolje analizira današnji dan dati izjavu za javnost.

Na decidirano pitanje hoće li vratiti mandat koji je u Skupštini Šibensko-kninske županije dobio na Nezavisnoj listi Stipe Petrine, nije htio decidirano odgovoriti, piše ŠibenikIN.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0