PETRINA PRIJETI PRIJAVOM “Oduzimati Primoštenu vatrogasnu cisternu u srcu turističke sezone je besmisleno”

Ministarstvo gospodarstva oduzima cisternu primoštenskim vatrogascima

Primoštenski vatrogasci su prije nekoliko dana obavijestili javnost statusom na Facebook-u o oduzimanju cisterne za gašenje požara od strane Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta. Ministarstvo je naložilo primoštenskim vatrogascima da cisternu koju su dobili na 4 godine korištenja preusmjere u Ervenik, gdje će služiti za opskrbu pitkom vodom. Ova “logična” odluka o oduzimanju vatrogasnog vozila u Primoštenu usred turističke sezone i sezone požara ministarstva naišla je na niz negodovanja, pa tako i primoštenskog načelnika Stipe Petrine.


– Oduzimati Primoštenu vatrogasnu cisternu u srcu turističke sezone radi opskrbe vodom u općini Ervenik bezobrazno je i besmisleno, i bude li nam cisterna oduzeta podignut ću kaznenu prijavu protiv odgovornih jer dovode u opasnost živote ljudi i imovinu. – poručuje primoštenski načelnik Stipe Petrina u dopisu Ravnateljstvu za robne zalihe nakon što mu je Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta naložilo da cisternu preda drugoj općini.

– Nemam osobno ništa protiv općine Ervenik i njenih žitelja, ali problemi te općine ne rješavaju se u lipnju oduzimanjem cisterne koju je na korištenje tijekom četiri godine dobio Primošten. – zaključuje Petrina.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0