Saborski zastupnik Petar Škorić, predsjednik Gradskog odbora splitskog HDZ-a, objavio je na Facebooku post o izradi Strategije razvoja sporta grada Splita. Prenosimo ga u cijelosti:

“Godine 2015. održana je konstituirajuća sjednica HDZ Split – Odbor za šport i okrugli stol pod predsjedanjem Marka Žaje na kojem je posebno naglašeno kako nema značajnijeg napretka splitskog sporta bez donošenja strategije sporta i s tog mjesta je obećano kako će buduća gradska vlast o tome voditi računa.
Upravo zato sam posebno zadovoljan što se u Splitu napokon kreće u izradu Strategija razvoja sporta grada Splita za razdoblje od 2019. do 2027. godine, na temelju odluke Splitskog saveza športova.

Za voditelja radne skupine za izradu Strategije je imenovan prof. dr. sc. Dražen Čular, koji je, zajedno s predsjednikom Splitski savez športova Nenadom Perišem, istaknuti i aktivni član Odbora za sport HDZ Split.

Radnoj skupini i Splitskom savezu športova želim puno uspjeha u ovoj važnoj zadaći čiji je glavni cilj uspostaviti održivi sustav u kojem će sva djeca Splita imati osigurano bavljenje sportom po želji“ – objavio je Petar Škorić.

 Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime