Nekadašnji član Živog Zida, a sada predsjednik istomene stranke koja prema svim dosadašnjim anketama ima izrazito male šanse prijeći izborni prag na nadolazećim parlamentrnim izborima, Ivan Pernar, napisao je statu u kojem je izrazio nadu da će ipak postati saborski zastupnik u novom sazivu.

Prenosimo njegovu posljednju objavu.

“Možete vidjeti da se na globalnoj razini događaju promjene, da se ruše sve moralne vrijednosti, sve što se “do jučer” smatralo normalnim, danas više nije i obratno.

Također, zagovaraju se teze da su nacija, vjera, državna granica itd. samo zastarjele društvene konstrukcije koje treba razmontirati.

Prosječan čovjek vidi što se događa i što nam mediji nameću, ali mu nije jasan konačan cilj iza toga i tko upravlja medijima, financijskim sustavom i visokom politikom.

Ja sam to vidio i pokušao sam na to ukazati u mom govoru u Saboru, možda će tek rijetki shvatiti na koga sam pokušao ukazati i koga smatram prijetnjom za opstanak naše civilizacije, nacije, ekonomije, kulture, vjere i načina života.

Smatrao sam to mojom dužnosti prema svom narodu, drugim Slavenskim narodima, svim Europskim narodima, ali u konačnici i svim ljudima diljem svijeta koji ne žele biti robovi male grupe ljudi koja vlada većinom zemalja na svijetu, bez da su stanovnici tih istih zemalja toga svjesni.

Ja sam kao pojedinac bespomoćan jer oni imaju sve medije i sav novac ovoga svijeta, ja imam samo vas.

Hoćete li stati uz mene ili ćete ravnodušno promatrati dok nas uništavaju?

Moj poraz na izborima neće biti samo poraz mene kao osobe, nego i svega za što se borim, to će biti NJIHOVA pobjeda. Pritom ne mislim na moje političke oponente koji paradiraju s TV ekrana – jer su oni tek glumci u predstavi čiji je režiser netko drugi.

S druge strane, moj uspjeh na izborima neće biti isključivo moj osoban, nego uspjeh svih ideja za koje se borim. To će biti NJIHOV poraz. Vi znate na koga mislim, ali vam ja to ne smijem reći” – napisao je Pernar.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime