Pernar i Sinčić zajedno izlaze na izbore: “Ono što bi Plenković, bankari i tajna društva htjeli je da se glođemo do sudnjeg dana”

Sinčić je prihvatio ispriku i pružio ruku Pernaru

Ivan Vilibor Sinčić i Ivan Pernar najavili su zajednički izlazak na izbore na platformi “Dosta pljačke”.


“Sretan sam da smo danas ovdje zajedno jer smo zajedno trebali biti cijelo ovo vrijeme. Žao mi je što smo se razišli, ali sam sretan da smo se spojili. Ono što bi Plenković, bankari i tajna društva htjeli je da se ja i ti na osobnoj razini glođemo do sudnjeg dana i da ne dođe do pomirenja i zajedništva. Međutim, želim ovom prilikom razočarati sve one koji su očekivali da ćemo na ovim izborima ići jedan protiv drugoga, sve one koji su vjerovali da do pomirenja ne može doći i one koji su mislili, da priča, koja je po mom sudu bila jako lijepa, će stati i neće se nastavljati”, rekao je Pernar dodavši kako otvaraju novo poglavlje ne samo među njima nego i na političkoj sceni.

Sinčić je prihvatio ispriku i pružio ruku Pernaru.

“Drago mi je da si shvatio da taj neki obračun na osobnoj razini ne vodi nikamo. Ja prihvaćam tvoju ispriku, bilo je grešaka na obje strane. Hrvatska jednostavno nema vremena, čeka nas jako teška jesen, nezaposlenost, blokade, ovrhe i deložacije. Bilo kakav sukob baca u vodu naš dugogodišnji rad. To se ne smije dozvoliti. Ja ti pružam ruku i prihvaćam da budeš dio platforme ‘Dosta pljačke'”, rekao je Sinčić.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0


Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime