Ivan Perišić silno se trudio u utakmici protiv Mađarske u Splitu. Nakon njegova ubacivanja u sredinu Bruno Petković zabio je za 3:0, ali Bayernov krilni igrač ipak je ostao bez gola. Trudio se, pokušavao, prijetio, zapucao je i penal, ali jednostavno nije išlo…

– Rekao sam puno puta, kad promašiš penal, kao da si promašio i ostale šanse. Svi žele najbolje, bitno je da reprezentacija pobjeđuje, tko zabija nije toliko bitno. Istina je da sam pitao Luku, on je dopustio, ovom prilikom mu još jednom želim zahvaliti. Golman me pročitao, ali bit će još i zabijenih i promašenih penala. Kako sam rekao, Hrvatska treba pobjeđivati, to smo napravili na najbolji mogući način – kazao je Perišić, piše Gol.hr.

Koliko mu je značila ta utakmica, najbolje govori detalj neposredno uoči susreta, kada su Perišića svladale emocije tijekom intoniranja himne. Je li nam se učinilo ili je čak i suza pobjegla?

“Nakon dugo vremena opet smo igrali u Splitu. Prisjetio sam se u trenutku naše himne svoja dva dida i dvije babe koji više nisu s nama, sve u svemu, jest. Voljeli bi da igramo više u Splitu, nadam se da će tako ubuduće biti.”

 

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime