Pažaninu jedna namirnica uljepša svaki dan

Dovoljne su dvije-tri kapi

Otkako se prije dvije godine pojavio na malim ekranima u showu „Tri, dva, jedan – kuhaj!“, Ivan Pažanin je postao najpoznatiji TV promotor mediteranske kuhinje. I sam priznaje da ne može živjeti bez jedne „zlatne“ domaće namirnice kojom, polako, ali sigurno, zarazi svakog oko sebe.


Pažaninova ljubav prema maslinovom ulju, koje je često spominjao u popularnom RTL-ovom kulinarskom showu, i komentari poput ‘fali malo maslinovog uja’ i ‘pjat treba imati priču’, urezali su se u pamćenje gledatelja. U svojim je intervjuima često govorio kako je ova „zlatna namirnica temelj njegove kuhinje“ i da „obogaćuje okus svakog jela“, stoga ne čudi da je poznati splitski chef vrlo brzo postao najglasniji poklonik maslinovog ulja u Hrvatskoj.

Šarmantni član žirija RTL-ovog showa i dalje gaji ljubav prema maslinovom ulju, a njime će i ove sezone pokušati „zaraziti“ natjecatelje i ostale članove žirija. Prva „žrtva“ je njegov kolega sudac u showu i prijatelj, Mate Janković, koji je uhvaćen kako u pauzi snimanja zajedno s Pažaninom gušta u toćanju domaćeg kruha u maslinovom ulju.

-Sad kad je u naš sudački tim došao Ivan, ostao sam bez ijedne vrste masnoće. On i Tomek su pod svoje uzeli i maslinovo, i bućino, i suncokretovo ulje i svinjsku mast… Ove sezone ću, čini se, živjeti zdravo! – našalio se Mate, također pobornik jednog od najpoznatijih gastro savjeta da se jelu pred sam kraj doda par kapi maslinovog ulja za što bolji okus.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0