Par dobio sina uz pomoć embrija koji je bio zaleđen 20 godina

Iako je sin ovog para, Ellis star samo dvadeset mjeseci, na neki je način njegov život započeo prije više od dvadeset godina, o čemu njegova majka s vremena na vrijeme razmišlja


Prije dvadeset godina Kris i Emily Burns još nisu razmišljali o zajedničkoj djeci, ali stanice koje će jednog dana postati njihov sin već su rasle.


Naime, nakon dvije godine borbe s neplodnošću, par iz Kentuckyja se okrenuo “usvajanju embrija”. Riječ je o procesu koji omogućuje parovima da usvoje embrije – oplođena jajašca – koja s njima nemaju biološku vezu. Često su ti embriji stvoreni i zaleđeni tijekom postupka in vitro oplodnje drugih parova, a kasnije donirani ljudima koji ne mogu stvoriti vlastiti embrij.

“To je jedini oblik posvojenja u kojem možete nositi svoju usvojenu bebu”, rekla je Emily Burns za ABC News.

Inače, kada se embriji zamrznu i čuvaju u tekućem dušiku, oni ne stare. Dakle, iako je sin ovog para, Ellis star samo dvadeset mjeseci, na neki je način njegov život započeo prije više od dvadeset godina, o čemu njegova majka s vremena na vrijeme razmišlja.

“Toliko sam puta razmišljala kako je bio zaleđen u vremenu dvadeset godina, a sada trči po našoj dnevnoj sobi. Samo je sjedio tamo u zamrzivaču i čekao da ga netko nazove svojim, a sada je naše savršeno malo dijete”, rekla je Burns.

Također, ova mama je istaknula kako će biti iskrena prema svome sinu kada mu bude pričala o njegovom začeću i biologiji, kao i vremena koje mu je bilo potrebno da pronađe svoju obitelj, piše Insider.Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
2
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime