“Pala” trojica maloljetnika osumnjičena za krađu: otuđili televizor, aktivirali pet vatrogasnih aparata i razbili staklo

Protiv osumnjičenih maloljetnika će, Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Šibeniku, biti podnijeta kaznena prijava


U Policijskoj postaji Vodice je dovršeno kriminalističko istraživanje nad trojicom maloljetnika osumnjičenima za tešku krađu, dok su dvojica od tih maloljetnika osumnjičeni i za tešku krađu u pokušaju, sve na štetu zagrebačke tvrtke.


Utvrđeno je da su trojica osumnjičenih maloljetnika u noći s 23.na 24. prosinca u Vodicama provalili u prostorije oštećene tvrtke i otuđili televizor, a potom aktivirali pet vatrogasnih aparata i razbili staklo. Ukupna nastala šteta je procijenjena na iznos od oko 3.000 kuna.

Kako doznajemo iz PU Vodice, ovim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da su dvojica od tih maloljetnika u noći s 25. na 26. prosinca provalili u iste prostorije, pri čemu su razbili staklo na vratima, a kojom prilikom ništa nije otuđeno. Nastala je šteta procijenjena na iznos od oko 300 kuna.

Protiv osumnjičenih maloljetnika će, Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Šibeniku, biti podnijeta kaznena prijava.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime