“PALA” SKUPINA DILERA Zaposleni, situirani i dosad nepoznati policiji

Oduzeto im je ukupno devet kilograma droge


Kako navodi Antena Zadar, pronađeno je i oduzeto ukupno oko 4 kg amfetamina, više od 5 kg marihuane, te veća količina tvari za povećavanje mase droga radi daljnje preprodaje, zajedno s više digitalnih vaga.


Policijski službenici Službe kriminaliteta droga PU primorsko–goranske, u suradnji s Općinskim državnim odvjetništvom, Ravnateljstvom policije te Policijskom upravom zadarskom, proveli su završnu akciju dugotrajnog i složenog kriminalističkog istraživanja kodnog naziva „Kvarner“, u svezi kaznenih djela iz domene zlouporabe droga počinjenih od strane više hrvatskih državljana sa šireg riječkog područja.

Na konferenciji za novinare govorio je voditelj Službe kriminaliteta droga PU primorsko–goranske Dalibor Jozinović te iznio detalje dovršenog kriminalističkog istraživanja u sklopu čije realizacije su izvršene pretrage više stanova i prijevoznih sredstava, kojom prilikom je uz ostale predmete pronađeno i oduzeto ukupno oko 4 kg amfetamina, više od 5 kg marihuane, te veća količina tvari za povećavanje mase droga radi daljnje preprodaje, zajedno s više digitalnih vaga za precizno mjerenje.

Ukupno osam osoba starosti od 31 do 43 godine kriminalistički je obrađeno i predano pritvorskom nadzorniku, a osnovano se sumnjiče za počinjenje kaznenih djela Neovlaštena proizvodnja i promet drogama. Među navedenima je i jedan Zadranin u dobi od 37 godina koji do danas nema policijski dosje.

Za istaknuti je da se radi o zaposlenim i situiranim osobama od kojih je tek jedan otprije zabilježeni počinitelj kaznenih djela dok ostalih sedam hrvatskih državljana do sada nikada nije prijavljivano za kaznena djela, prenosi Antena Zadar.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime