PALA ODLUKA HNS suspendirao suca derbija Dinama i Hajduka

Mamić je prijavljen disciplinskom sucu


HNS je za sada odlučio o samo jednoj kazni nakon derbija Dinama i Hajduka u 17. kolu prvenstva gdje su se domaćini predvođeni trenerom Zoranom Mamićem žalili na suđenje.


Komisija nogometnih sudaca je zbog grešaka odlučila suspendirati do daljnjega glavnog suca derbija Marija Zebeca, kao i VAR suca Marka Matoca. To znači kako dvojac neće suditi sve dok Komisija ne odluči suprotno, javlja Index.

Zoran Mamić je nakon utakmice oštro napao suce i prijavljen je disciplinskom sucu HNL-a. Još nije poznato kakvu kaznu će dobiti, no prijeti mu suspenzija od najviše mjesec dana.

Zebec je u derbiju više oštetio Dinamo. Aktualni prvak se nakon utakmice oglasio oštrim priopćenjem u kojem ogorčeno prosvjeduje zbog tendencioznog suđenja na štetu Dinama, zbog čega je ugrožena regularnost natjecanja. Za to će Dinamo vjerojatno biti kažnjen financijski. Unatoč greškama, Dinamo je na kraju pobijedio 3:1.

“Pljuska sudačkoj organizaciji”

“Ogorčen sam na suce, ne samo danas. Napravila se hajka na Dinamo zbog jednog auta. Sudac Zebec u Gorici je krivo dosudio aut, ali sigurno nije znao da će nakon tog auta doći do jedanaesterca pa gola. Ovo što su danas radili VAR-soba i sudac je sramota koja nas prati cijelu sezonu. Dva penala u prvom poluvremenu, jedan na Majeru. Ne znam u kojoj državi na svijetu se to ne svira, a iza toga je bio penal na Gavri. Od prijatelja, zapravo dobrog poznanika, sam bio jako iziritiran jer je jedan od naših najboljih sudaca. Užasno loše suđenje Dinamo ima ovu sezonu, a stvara se fama da se Dinamu pomaže s jednim autom. Recite još jednu odluku za Dinamo koja je dosuđena i bila kapitalna. Ovo je pljuska sudačkoj organizaciji i sucima, kako sude Dinamu”, zaključio je nakon derbija trener i sportski direktor Dinama.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
5
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
1
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime