PAKAO DO UTAKMICE Rukometaše zatvorili u sobu i nisu im dali jesti dva dana zbog koronavirusa

Nisu imali sreće s domaćinima


Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras u gostima protiv Estonije igra važnu utakmicu u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo iduće godine.


Rukometaši BiH prije nekoliko dana su stigli u Estoniju, a nisu ni sanjali da će proživjeti pakao do utakmice. Naime, zbog koronavirusa Estonci su bili užasni domaćini, bojali su se igrača BiH pa su ih doslovno zatvorili u sobe i nisu im dali da izađu na terasu starog hotela iako su svi bili negativni.

Jedan od čelnika Rukometnog saveza BiH, Vojislav Rađa, javno je otkrio kako pate rukometaši.

– Svašta sportaši kroz svoje karijere moraju istrpjeti, ali ovakvo maltretiranje od Europljana iz Estonije još mislim da nitko nije doživio. Zatvoreni po ćelijama 48 sati, bez prava izlaska na terasu, bez obroka dva dana… Možda su od djedova sačuvali negdje i plinske komore pa i u to još da nas strpaju. Od subote do jučer naši igrači su testirani tri puta na koronavirus i svi su negativni, ali to gospodi iz EHF-a i Estonije nije dovoljno – napisao je Rađa na Facebooku.

Rukometaši BiH nisu mogli trenirati u dvorani pa su trening obavili u sobama koje su u raspadnutom stanju i imaju stare krevete, piše Gol.hr.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
1
Hagić
0
Hmmm
1
Plač
1
Grrr
4
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime