Konjička udruga Dalmacija Equino poziva sve zainteresirane ovaj vikend na ugodno druženje i zabavu na gornji ranč “Dead Valley” u bivšem Lavčevićevom kamenolomu (granica Žrnovnice i Podstrane)!

U subotu s početkom u 19 sati nastupaju etno glazbenici gdje ćete uz ugodnu glazbu moći uživati u gledanju treninga i jahanju konja ove udruge. Stiže Goran Mikas i njegev etno bend Plet.

U nedjelju u 18 sati na redu je prvi trening i prva trka dronova na našim područjima uz predivnu glazbu uživo proslavljenog saksofonista, gospodina Vice Pavlova.

Voditelj prve utrke dronova u Dalmaciji bit će Nino Treskavica.

Prvo testiranje kreće ove nedjelje u 18 sati. Pozivam sve zainteresirane da me kontaktiraju putem Facebook grupe otvorene upravo za utrku dronova. Nije bitna veličina drona koju imate, nisu potrebne nikakve dozvole, dođite i uživajte u lijepoj prirodi, konjima i testirajte svoje sposobnosti – poručuje Treskavica.

Do ranča koji se nalazi na platou bivše Lavčevićevog kamenoloma dolazi se cestom prema Žrnovnici, a kod mosta Rakite (skretanje prema Korešnici) skrenete užom cestom na desno, uzbrdo.1 KOMENTAR

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime