Ovog vikenda juniorski turnir Vranjača kup 2017.

Drugi po redu mini-rukometni turnir Vranjača kup 2017. uveličat će i Zlatko Saračević – proslavljeni hrvatski rukometaš

Drugi po redu mini-rukometni turnir Vranjača kup 2017.  u organizaciji Rukometno kluba Dugopolje i Turističke zajednice općine Dugopolje održat će se u subotu 20. svibnja od 9 sati na izletištu Crkveni doci u Kotlenicama, nedaleko špilje Vranjače, zaštićenog geomorfološkog spomenika prirode. Turnir se organizira za dječake rođene 2007. i mlađe.


Utakmice će se odigravati na posebno za ovu prigodu uređenom travnatom terenu svega 100 metara udaljenom od ulaska u špilju Vranjaču. Na turniru uz domaćina sudjeluju: RK Metković 1963, RK Solin, RK Jadro, RK Split, RK Kamičak Sinj, RK Olimpija, RK Mini sunce Biograd, RK Opus, RK Jerkovac, RK Hvar i RK Balić-Metličić, a završnica turnira počinje od 14 sati.

Revijalnu utakmicu odigrat će seniori RK Solin i RK Split s početkom u 17.30 sati, a gost turnira je proslavljeni hrvatski rukometaš i osvajač zlatne medalje iz Atlante 1996. Zlatko Saračević koji će dodijeliti nagrade pobjedničkim ekipama. Za sve natjecatelje osiguran je prigodni domjenak u prirodi te posjet špilji Vranjači. U slučaju eventualnog lošeg vremena, mjesto odigravanja turnira se pomiče u školsku dvoranu u Dugopolju.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0