Napadač koji je jutros na Markovom trgu otvorio vatru na policajca i zgradu Vlade, a zatim počinio samoubojstvo na Jabukovcu, neslužbeno doznaje 24 sata, zvao se Danijel Bezuk. Imao je 22 godine.

“Dosta je bilo prevara i bezonzirnog gazenja ljuckih vrijednosti bez odgovornosti” – napisao je jutros na Facebooku neposredno nakon pucnjave Kalašnjikovim.

Bezuk je živio na području Kutine, a otac mu je bio dragovoljac Domovinskog rata, neslužbeno doznaju 24 sata. Među fotografijama na njegovom Facebook profilu može se naći i jedna s drvenim modelom puške. Bezuk pozira s njom prekrivenog lica, odjeven u bijeli skafander. Također, na ovoj društvenoj mreži dijelio je s YouTubea i snimke pucnjave strojnicom. Kako neslužbeno se doznaje, mladić se nikad nije liječio zbog nekih psihičkih problema niti je zbog tražio liječničku pomoć. Članovi njegove obitelji nisu htjeli razgovarati s 24 sata i poklopili su slušalicu.

Mogući počinitelj pokušaja teškog ubojstva 31-godišnjeg policijskog službenika jutros na Trgu svetog Marka i ujedno osoba koja je na području Jabukovca počinila suicid je, prema do sada utvrđenim informacijama, 22-godišnji hrvatski državljanin.
Osoba nije od ranije poznata policijskim službenicima, glasi službena izjava iz MUP-a.

Ranjeni policajac nije vitalno ugrožen i stanje mu je stabilno. Nema ozljeda srca, pluća i trbušnih organa. Prostrjelne rane napravile su mu prijelome kostiju, javili su iz KBC-a Sestre milosrdnice, dodajući da ima četiri rane, po dvije u lijevoj ruci i dvije sa svake strane tijela.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime