Ovo je najbolji trogirski policajac

Na trogirskoj rivi, održali su se preventivni projekt policije Sajam mogućnosti i projekt 'Moš ča oš', kojeg je posjetio veliki broj djece i odraslih


U povodu Dana policije danas su se na trogirskoj rivi, u suradnji Policijske postaje Trogir i Osnovne škole Petra Berislavića, zajednički održali preventivni projekt policije Sajam mogućnosti i projekt škole ‘Moš ča oš’, kojeg je posjetio veliki broj djece i odraslih.

Posjetiteljima su se predstavile trogirske srednje škole ‘Ivan Lucić’ i ‘Blaž Jurjev Trogiranin’, kaštelanska srednja škola ‘Braća Radić’, škole stranih jezika, sportski klubovi, Crveni križ Trogir, DVD Trogir, Segetske mažoretkinje, KUD ‘Kvadrilja’, Konjički klub i Udruga ‘Toms’.

U okviru sajma bila je prezentirana policijska oprema i tehnika, te je građanima predstavljen rad temeljne, interventne, kriminalističke, prometne i pomorske policije, kao i policijski službenici Odjela protueksplozijske zaštite sa psima tragačima, a posebno atraktivan je bio nastup Akrobatske grupe Hrvatskog ratnog zrakoplovstva “Krila oluje”. Na rivi je bio postavljen simulator letenja borbenog aviona Mig, kojeg su svi zainteresirani mogli isprobati i nakratko osjetiti što znači biti pilot ratnog zrakoplovstva.Ovom prilikom gradonačelnik grada Trogira Ante Bilić, u povodu Dana policije, dodijelio je prigodnu nagradu policijskom službeniku Policijske postaje Trogir Zoranu Ljubiću, koji je izabran za najboljeg policajca u lokalnoj zajednici u 2018. godini.

Čestitke policijskom službeniku, koji je dobio zasluženu nagradu, uputio je i načelnik Policijske postaje Trogir Marko Doljanin, koji je ujedno zahvalio Osnovnoj školi Petra Berislavića i Gradu Trogiru na priznanju i potpori.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime