OVO JE BAŠ NEOBIČNO Ella je opet bila na estetskom tretmanu, ovog puta pohvalila se rezultatima. Evo o čemu se radi

Ovo je Elli bio peti estetski zahvat, a fotografije i snimke postupka svih pokazala je svojim pratiteljima na društvenim mrežama


Naša blogerica i influencerica Ella Dvornik u posljednjih se nekoliko mjeseci odlučila podvrgnuti nekoliko estetskih zahvata, između kojih su bili tretman kože lica plazmom, ubrizgavanje botoksa, a prije nekoliko godina operirala je nos isključivo iz estetskih razloga, što je i sama priznala.


Ella je nakon svega toga odlučila isprobati učinkovitost još jednog tretmana, i to zamrzavanja sala na trbuhu, a rezultate je podijelila sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama.

“Bacila sam fotku iz drugog kuta da malo vidite”, napisala je 29-godišnja Ella uz fotografiju trbuha prije i nakon procesa takozvanog coolsculptinga.

Za njega se odlučila jer se nikako nije mogla riješiti viška sala nakon drugog porođaja.

Ovo je Elli bio peti estetski zahvat, a fotografije i snimke postupka svih pokazala je svojim pratiteljima na društvenim mrežama. Posljednji je bio tretman lica krvnom plazmom, koji je sve popularniji među zvijezdama.

“Išla sam na plazmu danas, izgledam kao iz Star Treka. Ne brinite se, splasnut će to. Sutra ću biti kao da mi je 20 godina. Radim vam vlog na tu temu pa ćete vidjeti sve”, napisala je tada uz fotografije koje je podijelila na Instagramu, piše Dnevnik.hr.Riječ je o tretmanu tijekom kojeg se pacijentici vadi krv, iz koje se pak ekstrahira plazma, koja se naposljetku iglama ubrizgava na željeno područje. Konačni je cilj postizanje mladolikog izgleda kože, bez znakova starenja i oštećenja.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
1
Hagić
0
Hmmm
1
Plač
1
Grrr
2
Molim?
1Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime