Ove subote 7. Božićni sajam u Trilju: Božićni ukrasi i rukotvorine, medarski proizvodi…

U raznovrsnoj ponudi božićnih ukrasa i rukotvorina, te meda i medarskih proizvoda, sigurno ćete pronaći ideje za božićne poklone za vaše najmilije, te tako i podržati rad i trud svih izlagača


Turistička zajednica grada Trilja ORGANIZIRA 7. BOŽIĆNI SAJAM koji će se održati 21. prosinca 2019. godine s početkom od 15 sati kraj Visećeg mosta.


U raznovrsnoj ponudi božićnih ukrasa i rukotvorina, te meda i medarskih proizvoda, sigurno ćete pronaći ideje za božićne poklone za vaše najmilije, te tako i podržati rad i trud svih izlagača.

Za sve posjetitelje u dobrom duhu Božića Turistička zajednica grada Trilja pripremila je slatke delicije triljskog kraja uz čašicu dobrog kuhanog vina.

Kao poseban dio ovog događanja između ostalog održat će se i humanitarna prodaja čestitki napravljenih tijekom radionica u organizaciji Likovne udruge ”Tilurium” Trilj.

Nakon sajma također pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže u paljenju četvrte adventske svijeće te uživaju u večernjem programu uz Klapu ”Sinj”, Dream Team ”Babe” iz Ljubuškog te grupu ”Vertigo” i Branka Medaka.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime