Ove nedjelje cestovna biciklistička utrka ”Velika nagrada Dugopolja”

Za vrijeme trajanja ove kružne utrke od 11.30 h do 15.30 h bit će na snazi posebna regulacija prometa

U nedjelju 11. lipnja na vrućem asfaltu Gospodarske zone Podi održat će se treće po redu izdanje cestovne biciklističke utrke “Velika nagrada Dugopolja 2017.” Više od 150 natjecatelja iz Hrvatske i susjednih zemalja sudjelovat će na ovoj utrci pod pokroviteljstvom Turističke zajednice općine Dugopolje i u organizaciji Biciklističkog saveza Splitsko-dalmatinske županije te Biciklističkog kluba Marjan iz Splita.


Prvu od tri kružne utrke (duljina kruga 8,1 km) vozit će početnici i kadetkinje (3 kruga), drugu kadeti (4 kruga), a treću juniori i juniorke te veterani (6 krugova). Start utrke je nedaleko restorana Dolis u gospodarskoj zoni Podi.

Za vrijeme trajanja ove kružne utrke od 11:30 sati do 15:30 sati bit će na snazi posebna regulacija prometa, a određene javne ceste bit će zatvorene: županijska cesta od gospodarske zone Podi prema naseljima Klis Kurtovići i Klis Brdo, lokalna cesta put gospodarskih zona Bani sjever i Podi zapad kao i lokalna cesta put naselja Koprivno te se mole stanovnici spomenutih naselja za razumijevanje i korištenje alternativnih pravaca kretanja u tom razdoblju.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0