Ova županija je danas prvi put u Dalmaciji najgora po broju preminulih

Među njima je i 64-godišnja žena


Na području Zadarske županije 107 je novozaraženih koronavirusom, a sedam je osoba umrlo, izvijestio je u četvrtak županijski Stožer civilne zaštite.


U Općoj bolnici Zadar od posljedica covida-19 umrla je 64-godišnja žena te muškarci u dobi od 69, 81 i 90 godina, od kojih je dvoje bilo na respiratoru. Umrli 90-godišnjak bio je korisnik Doma za starije i nemoćne osobe Zadar, a u toj su ustanovi umrle još tri osobe, dvije žene u dobi od 73 i 83 godine te 87-godišnji muškarac.

Tijekom jučerašnjeg dana testirano je 434 uzoraka, pod nadzorom je 2118 stanovnika, a izliječena su 423.

U Psihijatrijskoj bolnici Ugljan zaraženo je 28 pacijenata i 18 djelatnika, u Domu za starije i nemoćne osobe Zadar oboljele su još dvije korisnice, a u Domu za odrasle osobe Zemunik na koronavirus su pozitivne dvije djelatnice.

Među novozaraženima 66 ih je u Zadru, šestero u Sukošanu, petero u Poličniku, četvero u Škabrnji, po troje u Bibinjama, Obrovcu, Pakoštanima i Sv. Filipu i Jakovu, po dvije osobe potvrđene su u Biogradu, Galovcu i Novigradu te po jedna u Pašmanu, Posedarju, Preku, Privlaci, Ražancu, Vrsima i Zemuniku Donjem.

Na svim covid odjelima u zadarskoj općoj bolnici hospitalizirano je 73 bolesnika, od kojih je sedmero na respiratoru, a u biogradskoj bolnici na liječenju je 28 pacijenata.

Policija je evidentirala dva kršenja samoizolacije.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
1
Plač
10
Grrr
2
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime