Ova prelijepa Splićanka je uspješna majka i poslovna žena: “Sve što želite napraviti, napravite radi sebe, da bi bile zadovoljne sobom, a ne jer to okolina očekuje od vas”

Predstavljamo novo pojačanje na portalu Dalmacija Danas - Splićanku Biljanu Mančić, nekada najljepšu Hrvaticu, a danas uspješnu poslovnu ženu. Od njezinog dolaska najviše će koristi imati čitateljice. Upoznajte ovu nevjerojatnu ženu

Portal Dalmacija Danas će svojim čitateljima od idućeg tjedna ponuditi novi sadržaj – kolumne Biljane Mančić, 35-godišnje Splićanke koja je sada već davne 2006. godine postala Miss Hrvatske, sa samo 18 godina.


Ova prelijepa Splićanka je uspješna poslovna žena, koja se trudi biti najbolja verzija sebe konstantno unapređujući svoje znanje.

– Najprije sam majka, a potom poslovna žena, okružena predivnom obitelji i prijateljima, žena koja se konstantno trudi da bude najbolja verzija sebe i koja konstantno unapređuje svoja znanja i širi svoje vidike – rekla nam je popularna Bibe na početku razgovora u kojem ćemo predstavljati novo pojačanje portala Dalmacija Danas.

Biljana ostvaruje svoje snove, a jedan od njih je Poliklinika MakeOver

Biljana je vlasnica Poliklinike MakeOver, o čemu će biti govora u nastavku razgovora. Zahvalila nam je na prilici da svoje znanje prenosi našim čitateljima.

– Prije svega, moram reći kako se osjećam počašćeno radi ove prilike. Što se tiče mojih kolumni, od mene možete očekivati kolumne o različitim temama pa i tabu temama iz svijeta ljepote, zdravlja i zdravstvenog turizma. Zaista se nadam da će svim čitateljima moje kolumne biti zanimljive jer namjeravam ubaciti izrazito šaroliki sadržaj – kazala nam je na početku razgovora Bibe.

Zanimalo nas je koliko joj je u karijeri pomogla titula najljepše Hrvatice.



– S osmijehom na licu prisjećam se te 2006. godine kada sam osvojila titulu Miss Universe Hrvatske. Ova pobjeda i titula donijela mi je brojna poznanstva, putovanja i razna predivna iskustva koja su me uvelike obogatila i izgradila kao osobu – priča nam.



Spomenuli smo Polikliniku MakeOver. Mjesto je to koje postaje sve češće na listi želja brojnih Dalmatinki.

– Poliklinika MakeOver stvorena je kao dio priče o zdravstvenom turizmu, a na kojoj uporno radim posljednjih nekoliko godina. U sklopu Poliklinike nalaze se luksuzno uređene sobe tako da domaćim i stranim gostima možemo ponuditi sve na jednom mjestu: vrhunske tretmane i mogućnost visokokvalitetnog smještaja uz 24-satnu njegu. Poliklinika na jednom mjestu okuplja visokoobrazovane i iskusne domaće i inozemne medicinske stručnjake. Koristeći visokokvalitetne proizvode i aparate iz svijeta estetske medicine, nudimo mnogobrojne inovativne tretmane na području stomatologije, dermatologije, medicinske anti-age kozmetologije i estetske / regenerativne ginekologije. Filozofija našeg poslovanja satkana je u ideji da vanjska ljepota dolazi iznutra pa stoga sva navedena područja komuniciraju međusobno, a svako područje usko komunicira s odjelom psihologije i nutricionizma – opisala nam je.

Često navodi da je ostvarila jedan od najvećih svojih snova. Žene od dolaska u njezinu polikliniku mogu očekivati mnogo.

– Zapravo ostvarila sam jedan u moru svojih snova i neizmjerno sam ponosna na sebe i na čitavi tim Poliklinike koji mi je bio velika podrška od samog početka. Iznenadna situacija prouzročena koronom samo mi je potvrdila da od svojih snova nikada ne treba odustati i da je uvijek pravo vrijeme za ostvarenje istih. Tako je – žene mogu očekivati mnogo, no moram naglasiti da tretmani u poliklinici MakeOver nisu namijenjeni samo ženama već i muškarcima, a o čemu ćete pročitati više u narednim kolumnama. U našoj poliklinici svaku osobu promatramo kao cjelinu, s naglaskom na sinergiju fizičkog i mentalnog zdravlja, a naša je misija svakome tko dođe kod nas pomoći da postigne balans unutarnje i vanjske ljepote – govori nam ponosno.

Važnost zdravstvenog turizma

Postoje i brojne žene koje zaziru od posjeta radnjama kao što je njezina. Evo što ona kaže na to.

– Prije svega, moram reći da je poliklinika MakeOver pravi raj za žene, a o čemu govore brojne zadovoljne klijentice koje dolaze kod nas i više puta tjedno. Vrijeme je novac, a u našem carstvu zdravlja i ljepote žena može, na jedinstvenoj lokaciji, napraviti bilo koji tretman po želji – od jednostavnog beauty tretmana do malog estetskog zahvata. Također, moram naglasiti da je glavni smisao svih tretmana u poliklinici usporavanje prirodnog procesa starenja lica i tijela uz maksimalno očuvanje prirodne ljepote, zadovoljstva i mentalnog zdravlja naših pacijenata – kazuje.

Uza sve navedeno, Bibe je i aktivna na polju zdravstvenog turizma. Organizatorica je Međunarodnog sajma zdravstvenog turizma. Što je uopće zdravstveni turizam?

– Prva sam na ovim prostorima pokrenula projekt takve vrste. Sajam simbolično nosi naziv ˝Mediteran 365˝, a sve kako bi se promovirala ideja o razvoju cjelogodišnjeg turizma u Hrvatskoj, točnije u Splitu. Upravo u zdravstvenom turizmu vidim rješenje problema sezonalnosti karakterističnog za hrvatski turizam, a upravo Hrvatska ima čitav niz prirodnih ljekovitih činitelja koji predstavljaju veliki nacionalni kapital i potencijal za daljnji razvoj tog selektivnog oblika turizma. Što se tiče same definicije zdravstvenog turizma, isti se može objasniti kao pružanje zdravstvenih usluga, usluga wellness i spa industrije, zdravstvene njege te postupaka medicinske rehabilitacije uz pružanje ugostiteljskih usluga i/ili usluga u turizmu, a poliklinika MakeOver, zajedno s luksuznim sobama, koncipirana je upravo u tom smislu. S obzirom na konstantno opadajuću kvalitetu suvremenog života uzrokovanu stresom i zagađenjem, zdravstveni turizam poprima sve značajniju ulogu u revitalizaciji psihofizičkih sposobnosti čovjeka – priča nam.

Biljana je puno uložila u svoje obrazovanje.

– Rođena sam u poduzetničkoj obitelji koja je uvijek ulagala u znanje i inovacije tako da sam odmah, po završetku srednje škole upisala Američku visoku školu za management i tehnologiju te stekla titulu diplomiranog ekonomista. Titulu Magistra međunarodnog poslovanja stekla sam na Doba Fakultetu, na kojem sam trenutno i doktorandica iz područja inovacija na tržištu zdravstvenog turizma.

O Donaldu Trumpu samo pozitivno

2006. godine je nositelj licence za Miss universe svijeta bio Donald Trump. Bibe je upoznala bivšeg američkog predsjednika. Ispričala nam je svoje detalje o odnosu s Trumpom.

– Iskustvo upoznavanja s Donaldom Trumpom za mene predstavlja nešto nezaboravno i teško opisivo riječima. Upoznati toliko moćnog čovjeka bila mi je iznimna čast, a energiju koja iz njega isijava teško je dočarati. Oduševio me svojim savjetima koje i dan danas koristim na svom poslovnom putu. Bez obzira na brojne spekulacije koje oko njega kruže i razne negativne stavove javnosti, sa sigurnošću mogu reći da me prvi dojam nije prevario i da se iza svega krije jedna jaka i pozitivna ličnost. Osim toga, ja sam ga upoznala prije nego što je postao predsjednik SAD-a u potpuno drukčijem, poslovnom kontekstu – kazala je o Bibe o Trumpu.

 

Može se reći da je još uvijek tabu tema liposukcija, a pogotovo ugrađivanje silikona. Žene o tome malo pričaju, a često su izložene negativnim komentarima na društvenim mrežama…

– Definitivno sam stava da je zadovoljna žena ujedno i lijepa žena te da vanjska ljepota dolazi iznutra, ali isto tako ne umanjujem vrijednost bilo kakve korekcije koju neka žena poželi napraviti da bi se osjećala bolje. U krajnju ruku – cijeli sam život u industriji zdravlja i ljepote i to mi je posao koji volim i živim. Smatram da je od iznimne važnosti postići svojevrsnu sinergiju unutarnje i vanjske ljepote te mentalnog i fizičkog zdravlja – kazala je Biljana o ovoj temi.

Na kraju je poručila:

– Jedina poruka koju želim uputiti Splićankama je da se opuste i riješe svih predrasuda i granica koje su same sebi postavile. Također – sve što želite napraviti, napravite radi sebe, da bi bile zadovoljne sobom, a ne jer to okolina očekuje od vas. Jedino ćete tada moći biti istinski sretne i uživati u svakom aspektu svoje ženstvenosti! – zaključila je Biljana.

Moja reakcija na članak je...
Vau
25
Haha
17
Hagić
3
Hmmm
7
Plač
3
Grrr
8
Molim?
11

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime