“Otvoreno se ne kroji u svrhu javnog interesa, već u svrhu estradizacije političke scene i sprdanja sa Splitom”

"HTV je pozvao propalog bageristu koji je ostavio milijarderske dugove iza sebe i za obiteljskog nasilnika" - ističu u Nezavisnoj listi Kandidati bez kompromisa

U Otvorenom HTV-a gostovalo je u studijima šest kandidata za gradonačelnika ili gradonačelnicu Splita, a nekoliko ih je prikazano u uvodu.


Kandidati bez kompromisa – NL Bojana Ivoševića u srijedu navečer u objavi su krtizirali HTV zbog nepozivanja Benzona, Grkovića i Ivoševića.

“Nakon što HRT za potrebe Dnevnika nije niti spomenuo našeg kandidata, a kamoli uzeo od njega izjavu, javni servis nastavlja s ignoriranjem našeg kandidata kojem već mjesecima u anketama raste podrška građana.
Ovoga puta su u HRT Otvoreno pozvali:

– Kandidata HDZ-a
– Kandidata njihovog koalicijskog partnera (HGS)
– Kandidata bivšeg koalicijskog partnera HGS-a (SDP)
– Kandidatkinju koju je HDZ postavio za povjerenicu Grada Splita
– Kandidata stranke Centar
– Kandidata HSS-a koji prema anketama nije ni blizu izbornog praga, ali zato će doprinijeti sprdanju s našim gradom diljem Lijepe Naše.

Činjenicom da u emisiji nema mjesta za Benzona, Grkovića i Ivoševića, ali ima mjesta za propalog bageristu koji je ostavio milijarderske dugove iza sebe i za obiteljskog nasilnika, HRT je pokazao da emisiju ne kroji u svrhu javnog interesa, već u svrhu estradizacije političke scene i sprdanja sa Splitom.
Još jedna sramota HRT-a!” – poručuju iz ove nezavisne liste.Moja reakcija na članak je...
Vau
4
Haha
0
Hagić
2
Hmmm
1
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime