OTAC MARINA OŽIĆA PAIĆA: “Dok on jede, igra se, trenira, zafrkava moj sin i ova dvojica momaka se raspadaju u grobnici”

"Zavadlav je pobjednik. U ovoj zemlji nema smrtne niti doživotne kazne, da ima pravde dobio bi 50 godina. Dok on jede, igra se, trenira, zafrkava moj sin i ova dvojica momaka se raspadaju u grobnici", rekao je


Optužnica ŽDO-a tereti Zavadlava da je 11. siječnja 2020. godine krenuo u ubilački pohod u samom središtu Splita, na Šperunu i Velom Varošu, naoružan kalašnjikovim te je iz bezobzirne osvete prema većem broju osoba iz narkomanskog kruga koji su iznuđivali, prijetili i fizički napadali njegovog brata i njega osobno, hicima likvidirao Marina Bobana, Juricu Torlaka te Marina Ožića Paića.

ZAVRŠNO ROČIŠTE ZAVADLAVU “Predlažem da me se oslobodi i nominira za Nobelovu nagradu za mir”

Nakon današnjeg završnog ročišta medijima se obratio otac Marina Ožića Paića Vlado Ožić Paić.

– Cijelo ovo vrijeme bio sam na suđenju i u miru i tišini sam ga pratio. Kada sam ja tu i moj sin je tu. Ništa ovdje nije neočekivano, osim što je bijednik i kukavica još je pokazao da je lažov.


Nadalje, pitanje koje sam htio postaviti iako mi nije dozvoljeno, (iako mi je gospodin Štrbac rekao da imam pravo) je bilo samo jedno: je li moj sin ikad i na bilo kakav način učinio zlo Filipu Zavadlavu ili bilo kojem članu njegove obitelji? To mi nije omogućeno!

Moj sin je taj odgovor platio svojim životom. Satisfakciju mi je pružio njegov odvjetnik koji je kazao da je moj sin nevin te da je poginuo slučajno i ja mu se ovim putem od srca zahvaljujem – rekao je te je nastavio:Koliku očekujete kaznu?

– Nepobitno je dokazao da je moj sin nevin, kako god bilo iskreno i odgovorno tvrdim da je Zavadlav pobjednik. U ovoj zemlji nema smrtne niti doživotne kazne, da ima pravde dobio bi 50 godina. Dok on jede, igra se, trenira, zafrkava moj sin i ova dvojica momaka se raspadaju u grobnici – zaključio je Vlado Ožić Paić.

Moja reakcija na članak je...
Vau
3
Haha
17
Hagić
1
Hmmm
11
Plač
45
Grrr
10
Molim?
8

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime