“Premda je pitanje naoko simbolično za nas je jako važno. Važno je sudjelovati na svim izborima i ne prepustiti drugima da odlučuju umjesto vas. Zato se informirajte kada su sljedeći izbori i koga birate u koje tijelo te nam odgovorite na pitanje u komentarima”, stoji u objavi na Facebook stranici.

Na Facebook stranici stranke Pametno možete osvojiti ukupno 85 karata za film „Avengers: End game“, u četvrtak 16.5. u 19 sati, CineStar, Mall of Split ako odgovorite na jedno od nekoliko jednostavnih pitanja vezanih za izbore.

Ivica Puljak je dodatno otkrio razloge održavanja takvog događanja – otkrio je da ga studenti zezaju da je ‘Bozonman’ te napisao: “Kako sam ja uvijek za šalu, naročito na svoj račun, odlučili smo vas počastiti besplatnim zajedničkim gledanjem Avengersa. Uz mali uvod na početku, na kraju ću odgovarati na pitanja, naročito o znanstvenoj opravdanosti ili ne određenih scena, ideja, situacija…”

Stranka Pametno se već profilirala po drugačijem pristupu komunikacije s biračima kao i aktivnostima koje provodi u kampanjama, ali i izvan njih.

Također, zadnjih su se dana jasnim stavovima oko referendumske inicijative istaknuli kao stranka koja ne popušta pred kako oni kažu: “populističkim izjavama s kojima stranke kupuju i lažu birače, već se ne boje reći istinu – da je ovakav sustav neodrživ i da su reforme nužne”.

 Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime