Iako u svojoj Žrnovnici, NK Mosor Žrnovnica je u današnjem 6. kolu 2. ŽNL kao gostujuća momčad pobijedila domaći Hrvatski braniteljski dragovoljački nogometni klub Mosor – Sveti Jure (bivši HNK Mosor koji od prosinca 2019. nastupa pod novim imenom). Oba gola pala su zadnjih deset minuta, a Pricvićem je, potom i samim mjestom, zavladala neviđena euforija.

EPSKA UTAKMICA Veličanstvena pobjeda “novog” Mosora, euforija u Žrnovnici!

Jedan od vjernik navijača NK Mosor Žrnovnice, splitski gradski vijećnik Tonći Blažević, koji je nakon višegodišnjih i mukotrpnih nastojanja najviše doprinio da splitsko Gradsko vijeće da nogometni tereni u Pricviću dođe pod ingerenciju Javne ustanove športski objekti.

Nakon veličanstvene pobjede, Blažević je prvu izjavu dao za Dalmacija Danas:– Osjećam se kao kada je Jugoplastika pobijedila u Münchenu protiv favoriziranog Maccabija. Nisu prognoze bile ovakve, da ćemo proći. No tako je to u životu, kada ostaviš srce na terenu, kada daš sve od sebe, onda ne može omanit’. Sritan sam k’o malo dite.

Tu su predstavnici Grada koji su vidjeli ovaj nogometni spektakl.

– Drago mi je da su ovo vidjeli. Neka vide da ovo nije prodavanje magle i da su ljudi iz mista stali jednoglasno iza ovog kluba. Ponovit ću, ovo će za dvije godine biti jedan klub kojeg će voljeti cijelo mjesto. Neće se nitko razbacivati novcima, znamo gdje nam je mjesto, ali bitno je da se sve odradi na pravi način.

Ova pobjeda je zbog djece i zbog budućnosti! Djeca iz škole nisu smjela na igralište, zato i je 2:0! – kazao nam je Blažević.


Moja reakcija na članak je...
Vau
7
Haha
2
Hagić
1
Hmmm
1
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime