OPRAŠTAMO SE OD 2019. GODINE Na dobro vam došla Stara godina!


Dragi čitatelji Dalmacija Danas, nazdravlje vam Stara godina. U posljednjem danu 2019. godine se nadamo da vam je godina iza nas bila dobra i uspješna te da će vam iduća biti – još i bolja.


Split je i ove godine tradicionalno jedna od najpoželjnijih i najposjećenijih destinacija za doček Nove godine na otvorenom u Hrvatskoj.

Nakon jutarnjeg dočeka za djecu, u 11 u Đardinu, na Pjaci slijedi rani doček u 15 sati. Navečer od 22 sata na Voćnom trgu ljubitelji plesa imaju priliku uplesati u novu godinu uz ritmove salse, a za najveseliji ulazak u novu godinu na Rivi, zadužena je klapa Intrade i Tomislav Bralić te jedna od najtrofejnijih hrvatskih pjevačica – Jelena Rozga. Uz spektakularan vatromet, koji će nebo iznad Splita osvijetliti točno u ponoć, sigurni smo da zabave neće nedostajati.

Ništa manje spektakularno neće biti ni u drugim krajevima Dalmacije, a što spremaju drugi gradovi pogledajte OVDJE. Gdje god odabrali dočekati 2020. godinu, nadamo se da će biti nezaboravno i da ćete u Novu godinu uploviti sretni i zadovoljni.

Na dobro vam došla Stara i sve najbolje u Novoj od redakcije portala Dalmacija Danas!

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime