Opet kreće Vortex kruzer: Iva Todorić se ukrcava, a Bučević i dalje ‘vibrira’ za 17.250 kuna

Ivi je utjeha nakon razvoda i osoba od povjerenja postala Ana Bučević, koju je upoznala preko posla, no svidjele su joj se njene motivacijske poruke


Počele su prijave za Vortex cruise s Anom Bučević ovo ljeto na Jadranu po cijeni od 17.250 kuna za osam dana krstarenja, a na mini kruzer dugačak 50 metara, kako doznaje 24 sata, i ove će se godine opet ukrcati Iva Todorić (45).


Samo je pitanje hoće li Gazdina mezimica ovaj put povesti svog novog dečka čiji identitet i dalje krije. No kako su ranije objavljivali, odnosno doznali, riječ je o nešto mlađem dečku od nje, koji je rodom iz Beograda, a ima privatni biznis u Londonu koji mu navodno dobro ide. Iva s njim posljednjih mjeseci provodi puno vremena.

Često su u njezinoj vikendici “Čarobna koliba” u Ravnoj Gori solo ili s društvom. Iva je, kažu njeni prijatelji, u novog dečka zaljubljena preko ušiju. Ipak ne želi otkriti njegov identitet u javnosti, iako je nedavno rekla da se, kad bude imala ozbiljnu vezu, neće skrivati, nego će se ponosno prošetati s novim dečkom preko zagrebačke “špice”. Dosad to još nije učinila, iako njena veza s mlađim muškarcem traje već neko vrijeme i, čini se, ozbiljna je.

S misterioznim dečkom Iva je prohodala nakon razvoda braka od Hrvoja Balenta (48) prije dvije godine. Ivi je utjeha nakon razvoda i osoba od povjerenja postala Ana Bučević (43), koju je upoznala preko posla, no svidjele su joj se njene motivacijske poruke. Ubrzo su postale vrlo dobre prijateljice. Ana Bučević, pak, već neko vrijeme živi u Beču s novim dečkom, srpskim producentom Markom Nikolićem. Upoznala ih je Anina sestra blizanka Nada, koja je isto motivacijska govornica.

Marko je bio kod Nade na seansama, nakon čega je Nada shvatila da je idealan za njezinu sestru, koja se netom razvela od Saše Dvornika. Marko Nikolić je osvojio Anu Bučević, kako je rekla prijateljima, širokim svjetonazorima. U istoj ekipi je i bivša Miss Universe Biljana Mančić (35), koja s Bučević i Todorić također redovito ide na krstarenje, piše 24 sata.

  

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
3
Hagić
2
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
5
Molim?
3Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime