Jako je malo onih koji mogu otpjevati Vannine pjesme, a da to zvuči dobro. Jedan od njih je definitivno Pero Galić iz Opće opasnosti koji je dokazao da vokalno može dosegnuti zavidne visine. Vannin hit ‘Kao da me nema tu’ dobio je rock verziju koja je oduševila sve koji su je poslušali. “Baš su razvalili”, samo je jedan od komentara s društvenih mreža.

“Vidi se ta duša i srce koje gori dok Vanna to izgovara tako da je nama ovo uistinu bio izazov, ali mislim da smo se nekako snašli”, prokomentirao je Pero njihov izbor za obradu u studiju Living Room Acoustica Narodnog.

Bend je na Narodnom predstavio novi album ‘Karta do prošlosti’ koji je u prodaji tjedan dana, ali i podsjetio slušatelje na neke svoje stare pjesme.

Dečki su se prisjetili i svojih početaka kad su bili mladi cover bend iz Županje. “Putujemo svoj put već 27 godina. Tad je bilo nemoguće uopće zamisliti da ćemo mi sjesti u studio i snimati pjesme, da ćemo biti bend koji će svirati svoj rock ‘n’ roll.”

Upravo o tom vremenu govori novi album. Dečki vole reći da je to bilo vrijeme kad je sve bilo ljepše i “trava je bila zelenija”…

– Cijela priča kreće od osnovne škole, svi smo vršnjaci, po istom dvorištu smo trčali, lovili se, učili matematiku, trudili se izgraditi svoj put pa se on dogodio u glazbi. U to vrijeme imali smo duge kose, malo manje kilograma, kožne kaubojke, špicaste gitare, ali smo svirali sa srcem. Mi smo iz toga izašli sad već pomalo stari, debeli, ćelavi… Ali duh je ostao isti – kaže Pero Galić.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime