OPASNOST VREBA NA ŽNJANU Netko u blizini plaže ostavio medicinski otpad i šprice: “Djeca se tu svaki dan igraju”

[VIDEO] "Nije mi poznato jesu li ih narkomani ostavili. Svaki dan naletim na isti prizor. Užas"Na skandaloznu i pomalo otužnu scenu naišao je jedan Splićanin dok je mirno šetao Žnjanom.

Naime, na istočnom dijelu izrazito popularne splitske plaže i šetnice naišao je na veliku količinu opasnog otpada koji je bio odbačen.

“Strašno. Možda je to otpad koji ostavljaju narkomani”

Kako nam kazuje, isti je bio nadohvat ruke djece i roditelja koje redovito viđa na toj lokaciji.

– Na nekoliko sam mjesta sam naišao na određene količine opasnog otpada. Nisam siguran koji je to otpad, izgledao mi je ili kao medicinski, a možda su to i narkomani ostavili – žali nam se čitatelj i u nastavku kazuje da ga žalosti činjenica da to nitko nije pokupio.– Strašno mi je da ne postoji osoba koja bi to mogla nadgledati ili pokupiti, a još mi je skandaloznije što pojedine osobe to ostavljaju na takvim mjestima – zgrožen je.

Otkrio nam je da voli odmoriti i pješačiti tim dijelom Žnjana te da često na toj lokaciji viđa malu djecu.– Na tim mjestima redovito viđam malo djecu i njihove roditelje. Mislim da se može dogoditi nesreća ili još gore tragedija. Dijete to može uzeti bez nadzora roditelja – upozorava nas čitatelj.

Prekipjelo mu je

Budući da je već nekoliko puta svjedočio sličnom prizoru odlučio se javiti našem portalu, jer kaže da se jedino tako mogu poduzeti konkretni pomaci.

– Ja se ovom prilikom obraćam vama, jer mi građani kome se god obratimo “vozaju” nas od vrata do vrata, a opasni otpad i dalje stoji na istom mjestu. To je opasnost za sve, a ponajviše za djecu. Netko za ovo mora odgovarati – zaključio je u razgovoru za Dalmaciju Danas.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
2
Grrr
24
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime