“ONO ŠTO OSTAJE” Pjesma koja je udružila mlade hrvatske snage!

U pjesmu i spot ćete se zaljubiti. Poslušajte!


Nelin vokal zajedno s tekstom i glazbom Nike Turković u aranžmanu i produkciji Mihovila Šoštarića i Vlaha Arbulića, daju nam savršen spoj zvan “Ono što ostaje”.


Moderna produkcija, sjajan vokal i spot u koji ćete se zaljubiti – to su glavne okosnice novog singla za kojeg možemo reći da je njezina najbolja pjesma dosadašnje karijere. S njom će se predstaviti na Zagrebačkom festivalu koji je odgođen za proljeće, a prije toga otkriva videospot u režiji i produkciji Luke Sepčića i Ane Badurine iz poznatih nam Sestrica.

Ovo je prva takva suradnja Nele i Nike, koje se i prije ove pjesme privatno poznaju i druže. Ovaj moderan spoj ispao je briljantan i možemo reći da do sada najbolje odgovara Nelinom stilu i vokalu.

– Ono što ostaje za mene je pjesma o usamljenosti, dobro poznatom osjećaju koji je obilježio prošlu godinu. No, usamljenost, kao i ova pjesma, ne traje dugo. Moje srce ubrzano lupa od dana kada sam saznala da sam upala na Zagrebački festival pa sve do sad, kad s nemogućim ponosom mogu po prvi puta nakon više od godinu dana predstaviti i pjesmu i spot – rekla je Nela i dodala kako je njezin tim u ovim uvjetima i uz sve što ih je pogodilo imao hrabrosti snimiti spot na samom početku godine.

– Snimanje spota svima nam je bio tračak svjetlosti i bijeg u ono što nas najviše veseli – maštu, rad i stvaranje. S timom, kao što su Nika Turković, Luka i Ana (iz produkcija SESTRICE) te Vlaho i Miha ( studio Republika, autori aranžmana i produkcije), sa sigurnošću mogu reći – UŽIVAJTE.”Ova pjesma naći će se i na Nelinom albumu prvijencu kojeg očekujemo već ovog proljeća.

Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime